SUHUPO ry tiedottaa

8.2.2016

Suomen huuli-suulakihalkiopotilaat SUHUPO ry on julkaissut kahdesti vuodessa painettua tiedotelehteä ”SUHUPO tiedottaa”: keväällä on jäsenten koteihin ja yhteistyökumppaneille, kuten sairaaloille, jaettu tietyn aiheen ympärille rakennettu teemalehti, syksyn tiedotteen sisältönä on ollut esimerkiksi kokemuksia sopeutumisvalmennuskursseilta, jäsentapaamisten tunnelmia sekä muita jäsenten kuulumisia ja ajankohtaisia, tiedotettavia asioita. Perinteisesti kevään tiedotelehdessä on ollut myös kutsu yhdistyksen vuosikokoukseen.

Tänä keväänä SUHUPO ry ei julkaise painettua tiedotetta. Jäsenten ja muiden kiinnostuneiden kannnattaa seurata yhdistyksen netti- ja Facebook-sivuja, joita käytämme tiedottamiseen. Alkukeväästä postitamme yhdistyksen jäsenille kutsun vuosikokoukseen, joka pidetään Helsingissä 16.4.2016. Paikka, kellonaika sekä vuosikokouksen yhteydessä pidettävän jäsentapaamisen ohjelma tarkentuvat vielä, mutta päivämäärä kannattaa jo merkitä muistiin. Vuosikokouksessa valitaan yhdistykselle uusi hallitus, johon löytyy toivottavasti innokkaita jäseniä ideoimaan ja pitämään yllä yhdistyksen toimintaa. Vuosikokoukseen ja jäsentapaamiseen ovat toki tervetulleita myös yhdistyksen jäsenet, jotka eivät ole kiinnostuneita toimimaan hallituksessa tai muuten yhdistyksen tehtävissä.

Pyydämme vuosikokouskutsun yhteydessä myös sähköpostiosoitteita niiltä jäseniltä, jotka eivät vielä ole meille sitä ilmoittaneet. Näin voimme jatkossa tiedottaa yhdistyksen asioista sähköpostitse.

Nykyisen hallituksen jäsenet ovat halunneet jatkaa painetun tiedotteen toimittamista jäsenille, yhteistyökumppaneille ja vaikkapa tuoreille halkiovauvojen vanhemmille sairaalassa luettavaksi. Tiedotteen tulevaisuudesta ei ole vielä päätöstä, mahdollisesti paperinen tiedote ilmestyy syksyllä. Tai sitten yhdistys jatkossa tiedottaa sähköisesti. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja palautetta jäseniltä ja yhteistyökumppaneilta tiedottamisen tapoihin liittyen.

 

Talvisin terveisin

SUHUPO ry:n hallituksen puheenjohtaja

Pia Koskikuru