Ajankohtaista

Korkeasaareen 15.6.2019

Tervetuloa SUHUPO ry:n perinteiselle kesäretkelle Korkeasaaren eläinpuistoon lauantaina 15.6.2019! 
Kokoonnumme tuttuun tapaan Mustikkamaan portille kello 11.00. 
Yhdistys maksaa jäsenperheiden sisäänpääsyn. 

Mukaan omat eväät ja reipasta retkeilymieltä! 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen ilmoittautumislomake. Tiedot kerätään ainoastaan retkelle ilmoittautumista varten ja ne hävitetään retken jälkeen. Yhdistys tilastoi tapahtuman osallistujamäärän. 

Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta.

Vuosikokous 28.4.2019

Lämpimästi tervetuloa Suhupo ry:n jäsentapaamiseen ja vuosikokoukseen Vantaan Myyrmäkeen sunnuntaina 28.4.2019 klo 15-17

Jäsentapaaminen ja vuosikokous järjestetään kauppakeskus Iso-Myyrin (Iskoskuja 1, 01600 Vantaa) toisessa kerroksessa sijaitsevassa juhlatilassa nimeltä Perheparatiisi. 

Iso-Myyriin on hyvät julkiset liikenneyhteydet koko pääkaupunkiseudulta. Kehäradan junat P ja I pysähtyvät Myyrmäessä ja asemalta on matkaa Iso-Myyrin kauppakeskukseen n. 200 m. Osoitteesta www.reittiopas.fi voit tarkastella kätevintä joukkoliikenneyhteyttä kokoustilaan. Iso-Myyrillä on myös oma parkkihalli, jossa on maksutonta pysäköintitilaa. 

Tarjolla on pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä kahvia, teetä ja mehua. Tila on lapsiystävällinen ja tilaisuuteen onkin tervetullut koko perhe. 

Ohjelma:

Aloitamme kello 15.00 jäsentapaamisella, jonka aluksi Husuken kirurgi Anne Saarikko kertoo halkiohoidon ja Husuken ajankohtaisia kuulumisia.
Tapahtuma jatkuu vuosikokouksen merkeissä noin kello 16.

Ilmoittaudu mukaan oheisesta linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwt4QmObk2KmBALDbp9D_5APBtiQ5sOQsst85oiPR5QXMvsQ/viewform?usp=sf_link

Sopeutumisvalmennuskurssit


Sopeutumisvalmennuskurssit toteutettaa Norio-keskus STEA:n tuella ja yhteistyössä SUHUPO ry:n kanssa. Lisätietoa ja kurssien ajankohdat löydät Norio-keskuksen sivuilta.

Tulevia tapahtumia

Vauvaperhetapaaminen 2.2.2019

Tervetuloa vauvaperhetapaamiseen Ison Omenan palvelutorille, Espoon Matinkylään, 2.2.2019 klo 14-16. Paikalle pääsee kätevästi sekä autolla että metrolla. Tilan lähistöllä on myös isommille lapsille leikkipaikka.

Tule mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake.

Seuraa SUHUPOa Facebookissa.