Pysäköinti

Tällä sivulla kerrotaan pysäköintimahdollisuuksista HUSUKE-käyntien yhteydessä. Lisää vinkkejä ja opastusta julkisen liikenteen käyttöön löytyy osoitteesta http://hus.koje.fi/

Helsingin kaupungin oma pysäköintiä koskeva opasvihkonen löytyy täältä Kantakaupungin pysäköintikartta löytyy täältä (Huomaa värikoodit oikeassa alareunassa)

Pysäköinti Lastenklinikalla (Meilahti)


Pysäköinti ulkona olevilla pysäköintialueilla: Pysäköinti on pääsääntöisesti maksullista arkisin ma-pe klo 7.00-16.00 Hinta on normaalialueilla 1,20€/h ja saattoalueilla 2,20€/h. (kolikkoautomaatit, EasyPark, ParkMan) Pysäköinti maanalaisissa pysäköintihalleissa Pysäköinti halleissa on maksullista 24/7. Hinta on 1,00€ aina alkavalta 25 min. jaksolta. Tuntihinta on tällöin noin 2,40€/h. Pysäköintihalleja on kolme: P1 osoitteessa Haartmaninkatu 4 varattu pääasiassa asiakaskäyttöön sekä sopimusasiakkaille ei tunneliyhteyttä alueen muihin rakennuksiin P2 osoitteessa Stenbäckinkatu 9 sekä henkilökunnan että asiakkaiden käytössä tunneliyhteys sairaalan muihin rakennuksiin, muun muassa Meilahden tornisairaalan hissiaulaan sekä lastenklinikalle P3 osoitteessa Zaidankatu 1 sekä henkilökunnan että asiakkaiden käytössä jalankulkusisäänkäynti syöpätautien klinikan edessä olevassa rakennuksessa tunneliyhteys sairaalan muihin rakennuksiin Hallit ovat avoinna asiakkaita varten kaikkina päivinä klo 6.00-22.00.

Pysäköinti Töölön sairaalassa

Töölön sairaalassa autopaikkoja on niukasti tarjolla. Sisäpihan paikat ovat usein varattuja. Seuraavana vaihtoehtona on yrittää etsiä paikkaa esim. Topeliuksenkadun varrelta. Crowne Plaza -hotellilla on oma autotalli, ja muut kuin hotellin asiakkaat voivat pysäköidä sinne hintaan 4,00 € / tunti. Muita isoja pysäköintihalleja alueella ei ole.

VINKKI! Liityntäpysäköinti on keino välttää keskustan ruuhkat. Pysäköintiin varatut alueet sijaitsevat joukkoliikenteen pysäkkien ja asemien lähellä. Auton voi jättää parkkiin, ja jatkaa matkaa metrolla, linja-autolla, raitiovaunulla tai lähiliikenteen junalla. Liityntäpysäköinti on tarkoitettu työpäivän mittaiseen pysäköintiin, ja suurimmassa osassa pysäköintialueita pysäköinnin aikarajoitus on 12 tai 24 tuntia. Lue lisää täältä.