Hallitus

Hallituksen esittely ja yhteystiedot

Tero Kojo
rahastonhoitaja
Helsinki
tero.kojo(at)iki.fi

Olen kahden ihanan tyttären isä. Itselläni on huulihalkio ja lapsista vanhemmalla on suulakihalkio ja nuoremmalla täydellinen molemminpuolinen halkio. Halkioiden kanssa elämisestä on siis jotain kokekusta. Suhupon toimintaan olen tullut mukaan vaimoni perässä. Vapaa-aikani kuluu liikuntaa, valokuvaaminen, perheen kanssa olemiseen, mökkeilyyn ja kaikkeen muuhun mukavaan. Vapaa-ajan ulkopuolella työskentelen ohjelmistojen ja prosessien parissa lääketieteen alalla olevassa start-up yrityksessä.

Santeri Heinonen
Vantaa
heinonen.santeri(at)gmail.com

Kahden pojan isä, yhden vaimon mies. Vanhemmalla pojallani Lennillä oli syntyessään huuli-, ien- ja suulakihalkio. Halkio korjattiin, jäi vain täydellinen poika. Työskentelen rakennusalalla. Ikää 35 vuotta. Olen ollut Suhupon hallituksessa vuodesta 2014 yhdessä vaimoni Emman kanssa. Asumme Vantaalla.

Emma Heinonen
Vantaa
emma.l.heinonen(at)gmail.com

Olen vantaalainen, alun perin Helsingistä kotoisin oleva 33-vuotias kahden lapsen äiti. Pojallamme Lennillä (synt. 1/2013) on oikeanpuoleinen huuli-ien-suulakihalkio. Olen mukana Suhupon hallituksessa mieheni kanssa. Olen ammatiltani lähihoitaja ja sisustaja ja opiskelen tradenomiksi.

Noora S.
Espoo
noora.susanna(at)hotmail.com

Olen espoolainen, kohta 1-vuotiaan ihanan viikarin äiti. Pojallani on vasemman puoleinen huuli-ien-suulakihalkio, mikä tuli meille täytenä yllätyksenä. Halkio ei ole kuitenkaan paljon vaikuttanut elämäämme, lähinnä siitä oli ikävä luopua ensimmäisessä leikkauksessa ja kaiholla edelleen katson kuvia täydellisestä halkiovauvastani, jolla oli maailman levein ja ihanin hymy. Työskentelen rahoitusalalla, mutta tällä hetkellä olen vielä äitiyslomalla. Vapaa-aikani vietän mielelläni perheeni parissa, ompelukoneen ääressä tai pinnan alla.

Katri Valkama-Toivonen
Kaarina
katrivalkama(at)gmail.com

Olen kaarinalainen puheterapeutti, jonka tyttärellä on suulakihalkio. Suvussamme ei ole halkioita aikaisemmin ollut, mutta muita rakenteellisia poikkeamia on tiedossa jonkin verran. Suhupon hallituksen toimintaan tulin mukaan vuonna 2017. Vapaa-ajan intohimoinani ovat taide ja tanssi laidasta laitaan ja matkustelu.

Muut jäsenrekisteriasiat sähköpostitse osoitteeseen: ilmo.suhupo(at)gmail.com

Halkiolapsen syntymä -esitteeseen liittyvät asiat: Esite on tulostettavissa tästä

Kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse: ilmo.suhupo(at)gmail.com