Hallituksen esittely ja yhteystiedot

Taru Halla

taru.halla(at)iki.fi

Perheestämme löytyy useampia halkioita ja myös isälläni on ollut halkio. Esikoisellamme (synt. 2006) on ollut suulakihalkio ja kuopuksella (synt. 2012) molemminpuolinen huuli-ien-suulakihalkio. Vuosien saatossa halkiohoidot ja halkioasiat ovat tulleet tutuiksi, vaikkakaan eivät juurikaan arjessamme näy. Nyt ajankohtaista ovat esikoisen oikomishoidot ja kuopuksen puheharjoitteet. Suhupo on antanut ja opettanut paljon ja haluan osaltani vaikuttaa positiivisesti potilasyhdistyksen kautta. Koulutukseltani olen kemian diplomi-insinööri ja työskentelen ympäristökonsulttina. Työn ja vapaaehtoistyön vastapainona pyrin liikkumaan vähintään työmatkapyöräilyn turvin.

Tero Kojo

rahastonhoitaja

tero.kojo(at)iki.fi

Olen 43-vuotias kahden ihanan tyttären isä. Itselläni on huulihalkio ja lapsista vanhemmalla on suulakihalkio ja nuoremmalla täydellinen molemminpuolinen halkio. Halkioiden kanssa elämisestä on siis jotain kokekusta. Suhupon toimintaan olen tullut mukaan vaimoni perässä. Vapaa-aikani kuluu liikuntaa, valokuvaaminen, perheen kanssa olemiseen, mökkeilyyn ja kaikkeen muuhun mukavaan. Vapaa-ajan ulkopuolella työskentelen ohjelmistojen ja prosessien parissa lääketieteen alalla olevassa start-up yrityksessä.

Eve Markkanen

evemarkkanen(at)gmail.com

Olen 38-vuotias kolmen pojan äiti Vantaalta. Kuopuksellamme Uolevilla (s.11/12) on täydellinen molemminpuolinen huuli-ien-suulakihalkio. Suhupon hallituksessa aloitin keväällä 2013 ja vastaan tukihenkilötoiminnasta. Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri ja työskentelen nuorisotyön suunnittelijana. Vapaa-aikani kuluu enimmäkseen isompien poikien jalkapallo- ja salibandyharrastuksissa mukana ollessa.

Soili Ojaniemi

Riihimäki

Olen riihimäkeläinen perheenäiti ja perheessämme on huuli- ja suulakihalkioita parissa sukupolvessa. Työskentelen osaamisen kehittämisen parissa ja vapaa-ajallani ulkoilen ja harrastan musiikkia. Suhupon hallituksessa olen ollut mukana 04/2016 alkaen.

Santeri Heinonen

heinonen.santeri(at)gmail.com

Kahden pojan isä, yhden vaimon mies. Vanhemmalla pojallani Lennillä oli syntyessään huuli-, ien- ja suulakihalkio. Halkio korjattiin, jäi vain täydellinen poika. Työskentelen rakennusalalla. Ikää 35 vuotta. Olen ollut Suhupon hallituksessa vuodesta 2014 yhdessä vaimoni Emman kanssa. Asumme Vantaalla.

Emma Heinonen

emma.l.heinonen(at)gmail.com

Olen vantaalainen, alun perin Helsingistä kotoisin oleva 33-vuotias kahden lapsen äiti. Pojallamme Lennillä (synt. 1/2013) on oikeanpuoleinen huuli-ien-suulakihalkio. Olen mukana Suhupon hallituksessa mieheni kanssa. Olen ammatiltani lähihoitaja ja sisustaja ja opiskelen tradenomiksi.

Noora S.

Espoo

noora.susanna(at)hotmail.com

Olen espoolainen, kohta 1-vuotiaan ihanan viikarin äiti. Pojallani on vasemman puoleinen huuli-ien-suulakihalkio, mikä tuli meille täytenä yllätyksenä. Halkio ei ole kuitenkaan paljon vaikuttanut elämäämme, lähinnä siitä oli ikävä luopua ensimmäisessä leikkauksessa ja kaiholla edelleen katson kuvia täydellisestä halkiovauvastani, jolla oli maailman levein ja ihanin hymy. Työskentelen rahoitusalalla, mutta tällä hetkellä olen vielä äitiyslomalla. Vapaa-aikani vietän mielelläni perheeni parissa, ompelukoneen ääressä tai pinnan alla.

Katri Valkama-Toivonen

Kaarina

katrivalkama(at)gmail.com

Olen kaarinalainen puheterapeutti, jonka tyttärellä on suulakihalkio. Suvussamme ei ole halkioita aikaisemmin ollut, mutta muita rakenteellisia poikkeamia on tiedossa jonkin verran. Suhupon hallituksen toimintaan tulin mukaan vuonna 2017. Vapaa-ajan intohimoinani ovat taide ja tanssi laidasta laitaan ja matkustelu.

Jäsenrekisteriasiat ensisijaisesti lomakkeilla tai sähköpostitse osoitteeseen: ilmo.suhupo(at)gmail.com

Halkiolapsen syntymä -esitteeseen liittyvät asiat: Esite on tulostettavissa alla olevasta linkistä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostitse: ilmo.suhupo(at)gmail.com